مدیریت ثروت شرکتی در راه است/ برنامه صباتک برای ورود به تامین مالی زنجیره‌ای

مدیرعامل شرکت خدمات مدیریت صبا تامین گفت: توسعه ابزارهای مدیریت ثروت، حفظ ارزش دارایی‌ها در برابر تورم و ارائه خدمات اعتباری از مهم‌ترین محورهای فعالیت این شرکت در دوره جدید است.

شهریار محمودزاده، مدیرعامل شرکت خدمات مدیریت صبا تامین، در گفت‌وگو با صدای بورس ضمن تشریح رویکردها و برنامه‌های این شرکت گفت: این شرکت از دی‌ماه ۱۴۰۴، با تغییر فعالیت و ماموریت خود از یک شرکت توسعه‌ دهنده نرم‌افزارهای تخصصی برای گروه مالی صبا تامین به شرکتی فعال در حوزه فناوری‌های مالی و اقتصاد پلتفرمی تبدیل شده و فعالیت خود را در این مسیر آغاز کرده است.
وی افزود: نخستین برنامه عملیاتی صباتک، توسعه ابزارهای حوزه مدیریت ثروت بوده است چراکه معتقدیم یکی از ابرچالش‌های اقتصادی کشور، تورم و حفظ ارزش دارایی مردم در برابر تورم است. بر همین اساس تلاش کرده‌ایم ابزارهایی را توسعه دهیم که به افراد کمک کند ارزش دارایی خود را حفظ کرده و از اثرات تورم عقب نمانند.

محمودزاده ادامه داد: نخستین بازار هدف ما در این حوزه، جامعه تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی و به‌ طور مشخص مستمری‌بگیران است و در این راه تلاش داریم با ارائه ابزارهای مناسب امکان مدیریت بهتر منابع مالی و حفظ قدرت خرید را برای این گروه فراهم کنیم.

مدیرعامل شرکت خدمات مدیریت صبا تامین با اشاره به مدل فعالیت صباتک اظهار داشت: مدل فعالیت ما مبتنی بر شبکه‌سازی و اتصال به اکوسیستم است به این معنا که با اتصال به شرکت‌های اصلی استارت‌آپی و فناورانه و همکاری با آنها تلاش کرده‌ایم محصولات جدیدی را وارد مجموعه تامین اجتماعی و نظام رفاهی کشور کنیم.

وی با اشاره به پلتفرم و محصولات اعتباری این مجموعه گفت: پلتفرم خدمات اعتباری، بخشی از نقشه ما در حوزه مدیریت ثروت است. هدف این است که افراد بتوانند جریان‌های نقدی خود را به یک دارایی مالی تبدیل کنند که نرخ بازدهی آن به تورم نزدیک باشد و در ادامه با وثیقه‌گذاری این دارایی‌ها بتوانند نیاز خود به نقدینگی را نیز تامین کرده و قدرت خرید خود را حفظ کنند.

محمودزاده با بیان اینکه فعالیت جدید صباتک به‌ تازگی آغاز شده است، گفت: حدود ۹ ماه از آغاز فعالیت ما در این حوزه می‌گذرد و می‌توان گفت هنوز در مراحل اولیه فعالیت قرار داریم، با این حال استراتژی اتصال به شرکت‌های نوآور باعث شده است با سرعت بیشتری به محصولات مورد نیاز دست پیدا کرده و مسیر توسعه محصولات را کوتاه‌تر کنیم.

وی افزود: در حال حاضر دو محصول اصلی را در دستور کار داریم که نخست، پلتفرم مدیریت ثروت است که شامل دو بخش مدیریت دارایی و سرویس اعتباری می‌شود و امیدواریم در آبان‌ماه رونمایی شود.

مدیرعامل شرکت خدمات مدیریت صبا تامین ادامه داد: محصول دیگر ما در حوزه B۲B و با عنوان مدیریت ثروت شرکتی تعریف شده است که این محصول با هدف کمک به بنگاه‌های اقتصادی برای مدیریت بهتر وجوه و منابع مالی آنها طراحی شده و در ادامه نیز به دنبال اتصال این محصول به حوزه تامین مالی زنجیره‌ای یا SCF هستیم.

محمودزاده درباره مهم‌ترین چالش‌های فعالیت صباتک در سال جاری نیز گفت: یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی که با آن مواجه هستیم، موضوع مدیریت نیروی انسانی است. با توجه به محدودیت‌هایی که در ساختارهای شبه‌دولتی وجود دارد در حوزه جذب نیروی انسانی با چالش‌های جدی مواجه هستیم.

وی افزود: تلاش کرده‌ایم بخش قابل توجهی از این چالش را از طریق اتصال به شرکا و شرکت‌های فناور و استارت‌آپی پوشش دهیم و از ظرفیت‌های نیروی انسانی آنها در مسیر توسعه محصولات استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت خدمات مدیریت صبا تامین همچنین تغییر و تحولات سریع در ساختارهای دولتی را یکی دیگر از چالش‌های پیش‌روی شرکت دانست و اظهار کرد: این تغییرات می‌تواند بر سرعت تصمیم‌گیری و توسعه محصولات اثرگذار باشد اما اتصال به اکوسیستم استارت‌آپی کشور به ما کمک کرده است تا بتوانیم سرعت توسعه محصولات خود را افزایش داده و بخشی از این چالش را مدیریت کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: رویکرد اصلی صباتک در دوره جدید استفاده از ظرفیت فناوری‌های مالی، شبکه‌سازی و همکاری با شرکت‌های نوآور برای توسعه ابزارهایی است که بتواند به مدیریت بهتر ثروت و منابع مالی افراد و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند.

کد مطلب 556589

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha